Препоръки

Прекрасни аплици за картини. Създават неповторима атмосфера. Изключително съм доволна! Коректно, любезно отношение от страна на служителката, с внимание към клиента. Благодаря! Препоръчвам!

Препоръчвам!
Качествени продукти на достъпни цени.

Страхотно обслужване и отзивчивост. Изключително точни от самото начало на поръчката до доставката. Прекрасни професионалисти и чудесни арткули на добри цени! Силно препоръчвам!

Много съм доволен от доставката! Учтива и внимателна служителка! Всичко дойде навреме!

Много хубави лампи

Много коректни и любезни бяхте.Полилея който поръчах е точно такъв какъвто беше и на снимката.

Много съм доволна. Тук намерих лампите, които търсих и бяха на промоция. След поръчката ми се обадиха, че наличността им е свършила. За мен не беше проблем за почакам колкото е необходимо, а промоционалната цена се запази.
Изключително коректно отношение.

Много съм доволна! Само тук намерих лампите, които харесах. Служителят на телефона беше много мил и ме изслуша докато му обяснявах как никъде ги няма лампите. Даже ме предупредиха за закъснения при доставката.

Бях изключително доволна от обслужването и продуктите. При ремонт са важни сроковете и аз помолих за късна доставка, беше ми доставено на деня, в който ми потрябва. Благодаря за доброто отношение.

Изключително съм доволна от покупката, тъй като артикулът няма аналог на българския пазар. Коректно и любезно отношение от страна на служителката, която организира доставката. Благодаря!

НАПИШИ РЕВЮ