За платформата


Osvetlenieto.bg е тясно специализирана платформа за предлагане на осветителни тела и консумативи към тях, както и ключове и контакти на водещите брандове. Платформата има за задача да събере на едно място всички производители,вносители и дистрибутори на осветление в България, като целта ни е да можем да предложим на клиентите достъп до възможно най-голям асортимент от различни видове осветителни тела и консумативи. В тази връзка всички продукти които се предлагат в сайта са от проверени от нас доставчици и производители.

В продуктовата страница на всеки артикул е отбелязано кой е съответния му доставчик.Когато се направи поръчка, то тя пристига при съответния доставчик и продукта или продуктите се доставят директно от склада на доставчика, заедно с всички необходими документи за продажбата - касов бон или фактура.Търговските условия, таксите, политиката по връщане и гаранциите могат да се различават за отделните доставчици и те са описани в страницата Правила и Условия за всеки отделен доставчик.

Всички продукти на нашите доставчици се доставят с куриер, като в процеса на поръчката ще видите съответния доставчик с коя куриерска компания доставя и какви са неговите Правила и Условия за доставка. Когато поръчката се състои от продукти на различни доставчици, то тогава Вие ще получите поръчката си по отделно от всеки един доставчик.

Пример: Имате поръчка от 3 продукта:
  1. Продукт А от доставчик 1
  2. Продукти B и C от доставчик 2

Вие ще получите поръчката си с две отделни пратки от доставчик 1 и доставчик 2.

Информация за наличностите и сроковете за доставка можете да получите от съответния доставчик. Продуктите, предлагани в Osvetlenieto.bg, могат да се заплатят с наложен платеж (в брой) директно на куриера при получаване на пратката.Стойността на доставката зависи от теглото на продукта и от начина на доставка на съотвентния продукт.Цените за доставка, които можете да видите в процеса на подаване на поръчката са ориентировъчни!

Всички доставчици в платформата са задължени да спазват законовия срок от 14 работни дни за връщане на закупените продукти.От своя страна когато клиента иска да върне закупени продукти е длъжен да попълни формата за Заявка за връщане за продукти.По този начин доставчика няма право да му откаже връщането на продукта, ако той отговаря на законовите условия за това.

Вашето мнение

ВАЖНО - COVID-19

Във връзка с извънредното положение и усложнената ситуация в България и света, Ви уведомяваме, че може да има забавяне в сроковете за доставка.
Благодарим Ви за разбирането!
Пазете се и бъдете здрави!

Направи дарение