Начин на доставка


Доставка

Начина за доставка на предлаганите продукти в платформата на Osvetlenieto.bg зависи от съответния доставчик, който предлага продуктите.

Срокове за доставка

С оглед на спецификата на продуктите, които се предлагат в електронния магазин Osvetlenieto.bg, НЕ всички стоки са в наличност. Именно поради тази причина, след направена поръчка служител на доставчика задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер за потвърждение на адреса и уточняване на времето за доставка.

За цялата страна доставката е в рамките на 24 часа след като направената поръчка получи статус "Изпратена".

Цени за доставка

Всички поръчки на стойност над 50.00 лв. се доставят безплатно до офис на SPEEDY.

В случай, че стойността на поръчката е над 50.00 лв. и клиента желае поръчката му да се достави на адрес, а не в офис на Speedy, то разходите по доставката се поемат от клиента.

Стойността на доставката зависи от теглото на продукта и от начина на доставка на съответния продукт, т.е. дали поръчката ще се изпрати до врата на клиента или до офис на куриера. Цените за доставка, които можете да видите в процеса на подаване на поръчката са ориентировъчни!

Връщане на стока

Всяка поръчка се доставя с възможност за преглед!

Потребителят има право да се откаже от поръчката и да върне осветителните тела в рамките на четиринадесет дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в документацията на куриерската фирма, с която работи съответния доставчик. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват или да са скъсани опаковки и инструкции за монтаж и употреба, осветителните тела да не са монтирани и да нямат видими драскотини по повърхностите, да не липсват части и компоненти от лампите. Всеки доставчик в платформата се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. Възстановява се сумата за стойността на стоката, но не и транспортните разходите по доставката. Възстановяването на сумата се извършва по банков път.

Вашето мнение