Notice: Undefined offset: 309 in /home/osvetl613/public_html/app/controllers/frontend/categories.php on line 127
:: Вътрешно LED осветление :: LED насочено осветление

Безплатна доставка

LED насочено осветление

Няма продукти в този раздел

Класически полилеи

Класическите полилеи се използват най-често в хол или всекидневна.Обикновено се монтират на централно място в стаята, като осигуряват равномерно осветяване на цялото помещение. Благодарение на своето основно предназначение, висящите лампи в класически стил са важен аксесоар в дизайна на помещението. Поради това трябва да се обърне специално внимание при избора им. Обърнете внимание на нашия онлайн магазин, където ще намерите огромен избор и със сигурност най-подходящата висяща лампа за дизайна на Вашия хол.

Класическите полилеи никога не излизат от мода, те винаги са актуални.

Независимо от тенденциите в интериорния дизайн, класическите висящи лампи винаги се възприемат като красиви. Те се характеризират с изчистени линии, простота и елегантност, а в комбинация с добре подбрани крушки, те дават много добра осветеност. Обикновенно при тяхната изработка се избягват модерни и ярки цветове, така че класическите полилеи никога да не излизат от мода.

Класически плафони

Осветителни тела за таван са може би най-често използваните лампи в голяма част от домовете. При новите апартаменти които се строят в наше време, голяма част от помещенията са с ниски тавани, което прави изплозването на класически плафони за таван един от най-практичните и ефикасни начини да се освети конкретното помещение.

В тази категория сме подбрали осветителни тела за монтаж на таван в класически стил.Тези плафони се отличават със своя ретро стил и изработката им най-често е от метал в античен месинг или черен цвят, а стъклата са тип алабастър, бял цвят или прозрачни.

Повече осветителни тела в класически стил можете да видите и в тези категоии:

Модерни плафони

При проектирането на модерните осветителни тела дизайнерите се опитват да уловят очарованието на светлината със своите творения и да създадат истинско преживяване. Модерните плафони са неразделна част от декорацията за Вашия дом, като същевременно чрез тях трябва да се постигне желания светлинен ефект. За да създадат този балансиращ акт, дизайнерите развиват много различни подходи. Някои модерни осветителни тела очароват с различни цветове и интересни форми, докато други от модерните плафони сее произвеждат с изчистени прави форми. Много често осветителните тела се произвеждат в цяла серия. Това е особено ефективно, когато купувате не само модерна лампа за тавана, но и съвпадащата модерна лампа за маса или за стена:

Осветителни тела с текстил

Осветителните тела изработени от текстил или с текстилни елементи се срещат при почти всички прозиводители на осветителни тела.

Текстила като материал е много подходящ за изработване на лампи, тъй като той е гъвкав и се захваща лесно върху метална рамка с определна геометрична форма. Голямо предимство на текстила е че с него могат да се изработват осветителни тела с много големи размери на сравнително ниска цена. Много популярни са, например, кръглите платнени висящи лампи от бял текстил или текстил украсен с флорални мотиви. Комбинацията от текстилни плафони и аплици с текстилни шапки е класическото осветление в хотелите например, тъй като текстила придава мека и недразнеща светлина за отдих и почивка.

ВАЖНО - COVID-19

Във връзка с извънредното положение и усложнената ситуация в България и света, Ви уведомяваме, че може да има забавяне в сроковете за доставка.
Благодарим Ви за разбирането!
Пазете се и бъдете здрави!